BENT U EEN TOPKWEKER?

U zoekt wereldwijde afzet via een sterke partner. Naast ons team van gespecialiseerde inkopers staan meer dan dertig verkopers voor u klaar om uw producten in meer dan vijftig landen te vermarkten. Wij kopen zowel op de klokken van FloraHolland als direct bij Nederlandse en buitenlandse topkwekers en -veredelaars.

U, als kweker, staat centraal, want wij verkopen uw bloemen en uw merken via de grootste webshop in de bloemenhandel. U bepaalt samen met ons de aantallen en de prijs. De klant weet exact waar zijn bloemen vandaan komen en vraagt ook bij zijn volgende bestelling naar bloemen van uw kwekerij.

Wij zien in u graag een betrouwbare partner die een goed beeld heeft van zijn productie en die, afhankelijk van het seizoen, regelmatig en met een constante kwaliteit kan aanleveren.

OZ EXPORT GEEFT UW PRODUCT MEERWAARDE

De meerwaarde van OZ Export zit in onze grootte en flexibiliteit. Wij beleveren veel verschillende markten en bieden u dus diverse afzetkanalen voor uw bloemen. Onze klantenkring bestaat uit buitenlandse bloemengroothandelaren, cash-and-carryzaken en grote detaillisten. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar kwekers die een kwaliteitsproduct aanbieden.

U heeft direct contact met een van onze inkopers, die alles weet over uw product en de kansen op de internationale markt. Wij informeren u, als leverancier van OZ Export, regelmatig over ontwikkelingen in die markt en uw eigen rol hierin. Zo weet u precies hoe u uw eigen resultaat kunt optimaliseren.

DE VIRTUELE MARKTPLAATS

Doe mee op de virtuele marktplaats (VMP) via ons Grower Direct-netwerk. Zet uw bloemen direct, en daarmee een volle dag eerder, in de etalages van honderden buitenlandse groothandelaren, cash-and-carryklanten en grote detaillisten. U vindt op deze website meer informatie over VMP.

Begin uw toekomst bij OZ Export. Laten we samen uw bloemen verkopen.
Bel, e-mail of meld u aan via ons contactformulier.

Ga direct naar ons contactformulier

 

flower export, oz export, chrysant