WERKEN BIJ…

flower export

Bij OZ-Hami is altijd plaats voor talent. Kijk gerust eens naar onze vacatures of stuur ons je open sollicitatie. Wij bekijken jouw sollicitatie serieus en sturen je snel antwoord.

Heb je vragen over een vacature of een lopende sollicitatie? Neem contact op met Brian Grolman van onze afdeling HR: via het contact formulier. Liever persoonlijk contact bel dan naar
0297-356 258/ 06-82 24 44 64.

 

OVER ONS ALLE VACATURES NEEM CONTACT MET ONS OP

VACATURES

Operations Support Officer

OZ-Hami zoekt een (senior) operations support officer voor locatie Aalsmeer & Westland! Ben jij opzoek naar een uitdagende fulltime baan...

Onderhoudsmonteur

Weet jij wel raad met een veelzijdige functie? Ga jij graag op zoek naar oplossingen? OZ-Hami is voor de afdeling...

ONLINE MARKETEER

Vind jij het een uitdaging om zoveel mogelijk conversie te halen uit online campagnes? Vind jij het een kans om...

LOGISTIEKE VAKANTIEBAAN

Geld verdienen voor een vakantie, een nieuwe telefoon te kopen of je studie te betalen? Dan hebben wij de beste...

OVER ONS

OZ Export Flower Export Flowers From Holland Karrenbouw- Website Banner

Wij zijn OZ-Hami, aangenaam

Wat is er leuker dan werken met de mooiste bloemen van de wereld? Bij OZ-Hami mogen we hier iedere dag van genieten. Onze passie voor bloemen delen we met onze collega’s en kwekers. En we brengen dat met succes over aan bloemengroothandels en bloemisten in meer dan 50 landen. We weten wat er speelt in hun markten en spelen hierop in. Met een uitzonderlijk breed assortiment bloemen, met marktinformatie, trendinformatie, inspiratie, adviezen en tips.

We zijn ervan overtuigd dat je samen verder komt dan alleen. Daarom vormen we in Aalsmeer en Westland 1 sterk team voor inkoop, logistiek en backoffice. We laten onze collega’s optimaal tot bloei komen in hun werk. Daarbij werken we nauw samen met onze kwekers als partners op lange termijn. En met onze unieke en succesvolle klantmerken OZ Export, Hamifleurs en Van Dam zorgen we voor blije bloemengroothandels en bloemisten. In Europa, het Midden-Oosten en Azië.

LEER ONS KENNEN

MIKE - AFDELING LOGISTIEK

Werken bij OZ-Hami is als een hobby, het verveelt nooit!