BLOEMENNIEUWS

TO FLOWER INTERNATIONAL WOMEN’S DAY

Now that Valentine's Day has successfully passed us by, we are actively preparing for the upcoming...

TO FLOWER INTERNATIONAL WOMEN’S DAY

OVER ONS

KOOP BLOEMEN SNEL EN MAKKELIJK IN ONZE WEBSHOPP

Als bloemenexport bedrijf willen we uw leven in de bloemenhandel gemakkelijker maken met onze betrouwbare diensten.

ozexport_box_flower_export_flower_Webshop_800x572

MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF VOL MET BLOEMEN EN INSPIRATIE

Altijd op zoek naar nieuwe producten? Of laat u zich graag inspireren door trends? Dan is onze wekelijkse nieuwsbrief perfect voor u! Elke week laten we u de nieuwste bloementrends en opvallende producten zien, zodat u uw klanten kunt verrassen!

Klik hier om u te abonneren.

KOOP BLOEMEN SNEL & GEMAKKELIJK

In onze webshop kunt u uw eigen favorietenlijst vullen met bloemen naar eigen keuze. Heeft u vandaag niet veel tijd om uw bloemen te bestellen? Stop met zoeken naar uw favoriete bloemen en bestel ze in een paar snelle klikken in onze webshop!

Bekijk onze app!

BLIJF UW CONCURRENTEN VOOR

De bloemenbranche verandert snel en we zijn ons aan het ontwikkelen, samen met u. We blijven onze webshop en app continu optimaliseren om koploper te blijven. Wij staan klaar om u te helpen uw bedrijf te laten groeien!

 

BLOEMEN WEBSHOP & APP

We bieden u een complete bloemen webshop en een mobiele applicatie gevuld met een verbazingwekkend assortiment snijbloemen, snijgroen en meer. Als klant van OZ Export heeft u toegang tot een zeer breed scala aan dagelijkse verse bloemen van de veiling en rechtstreeks van de teler. Wij bieden u bloemen van kwekers over de hele wereld. Van exclusieve introducties tot traditionele bloemen, noem maar op, wij hebben het!

 

BEKIJK SNEL WAT ONZE BLOEMEN WEBSHOP U NOG MEER KAN BIEDEN!