BLOEMEN WEBSHOP

Wij bieden u een compleet nieuwe webshop gevuld met een verbazingwekkend breed assortiment snijbloemen. U heeft toegang tot een zeer breed scala aan dagelijkse verse bloemen vanaf de veiling en rechtstreeks van de teler. Wij bieden u snijbloemen van kwekers wereldwijd.

De bloemenbranche verandert snel en we zijn in ontwikkeling om onze diensten te optimaliseren, dit doen wij samen met u. We blijven onze webshop en mobiele applicatie continu optimaliseren om koploper te blijven.

Bekijk HIER onze nieuwe webshop!

UW EIGEN PERSOONLIJKE WEBSHOP EN SUBACCOUNTS

Wij bieden u meer dan alleen bloemen, we kunnen u ook een gratis ‘white label’ webshop aanbieden of uw klanten verbinden door middel van sub-accounts in de webshop. Uw klanten kunnen rechtstreeks vanuit ons complete assortiment bestellen, dus u loopt minder voorraadrisico! U kunt zelf beslissen wat de instellingen zijn, zodat u controle heeft over uw eigen subaccounts en ‘white label’ webshop.

Als u verschillende subaccounts of winkels heeft, kunt u ervoor kiezen om de bloemen per bestelling te verpakken. Alle losse bestellingen worden dan afzonderlijk verpakt en vervolgens samengevoegd als één zending. Dit maakt het eenvoudiger om de verschillende bestellingen later in het transportproces te verdelen, wat u tijd en geld bespaart.

Onze persoonlijke service helpt u om uw eigen bedrijf te laten groeien, samen laten we de wereld bloeien!

PROBEER DE OZ EXPORT WEBSHOP ZELF UIT

Klik hier om naar onze vernieuwde webshop te gaan.

NIEUWE WEBSHOP