WELKOM OP DE NIEUWE WEBSITE VAN OZ EXPORT

Wij heten u van harte welkom op onze nieuwe website. Sinds 1 juli 2014 helpt deze interactieve en multifunctionele website u met alle informatie die u van ons nodig om uw handel gemakkelijker te maken.

De site bestaat uit drie blokken die van belang zijn voor onze drie doelgroepen: kwekers, kopers en werkzoekenden. Ga naar onze homepage om een van hen te selecteren. U kunt kiezen uit veel verschillende talen, waardoor u zich meteen thuis voelt.

OZ News - Home 01

Kwekers

In dit blok leggen we aan kwekers uit wie we zijn en wat we voor hun bloemenhandel kunnen betekenen. Als kweker zult u zien dat er veel meer is dan de aloude kanalen om de producten waarvoor u zo hard hebt gewerkt aan te bieden. En u zult ook zien dat we het stapje extra doen om uw producten en merken te promoten.

Meld u zich bij ons en vertel ons wat we voor u kunnen doen.

OZ News - Kwekers 01

Kopers

Het Kopersblok is uw volledige en interactieve toegang tot onze laatste aanbiedingen en het laatste nieuws van de markt en ons bedrijf. Uiteraard vindt u ook hier uw webshop login.

De nieuwe website is de plek waarop u de laatste informatie krijgt, waarop u onmiddellijk kunt reageren.

OZ News - Klanten 01

Sollicitanten

Ten slotte verwijzen we naar onze vacaturesite. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? OZ Export kan de juiste plek zijn voor je groeiende ambities.

 OZ Nieuws - sollicitant 01

Heeft u meer informatie over een of ander onderwerp nodig? Aarzel niet om een aanvraagformulier te gebruiken en vertel ons hoe wij u kunnen helpen.

Nogmaals: Welkom!

Terug naar NIEUWS

Naar alle nieuwsitems