• Ik ben

  • Ik wil graag

TO FLOWER THE WORLD!

Bloemen zijn emotie en elke dag maken zij de wereld een stukje mooier. OZ Export is een vooraanstaande bloemenexporteur in Aalsmeer. Wij willen uw leven in de bloemenindustrie makkelijker maken door middel van een gebruikersvriendelijk bloemen webshop en uitstekende service.

 

 

.

ONZE KERNWAARDEN

Wij hebben een visie: ‘To Flower The World!’. Om ons gefocust te houden op het realiseren van deze visie, hebben we vier belangrijke kernwaarden: leiderschap, expansie, betrouwbaarheid en respect. Elke dag werken wij hard bij OZ Export om deze visie te realiseren.

 

BETROUWBAAR

Wij komen onze afspraken na door het leveren van betrouwbare service en top kwaliteit in handeling en logistiek.We streven naar de perfecte cool chain. We verwerken en bewaren uw bloemen in de meest optimale omstandigheden. Elke dag optimaliseren wij onze logistieke processen. Onze kwaliteitsinspecteurs en management houden de kwaliteit van de producten en processen bij OZ Export nauwlettend in de gaten.

 

RESPECT

We respecteren de wereld waar we in leven, duurzaamheid is belangrijk voor ons. We waarderen onze medewerkers. Respect en het persoonlijke contact is belangrijk voor OZ Export, zowel intern als extern. Onze klanten, leveranciers en medewerkers horen zich thuis te voelen bij ons. Samen maken we de wereld een stukje mooier met bloemen.

LEIDERSCHAP

OZ Export bied u het meeste complete en brede snijbloemen assortiment ter wereld. Met ons assortiment van meer dan duizenden variëteiten onderscheidt u zich in de bloemenbranche.

Wij bieden u en uw klanten een compleet pakket, van basisbloemen tot zeer exclusieve concepten. Vanwege onze nauwe banden met de veredelaars en kwekers, testen en introduceren wij vaak nieuwe bloemen. Als onze partner kunt u deze exclusieve introducties in uw voordeel gebruiken.

 

EXPANSIE

Onze experts die uw moedertaal spreken helpen wij u toegevoegde waarde te creëren voor uw eigen bedrijf. Wij willen u en uw klanten graag adviseren en inspireren met onze passie en liefde voor bloemen. Samen met u voldoen wij aan de behoeften van uw klant. We houden graag persoonlijk contact met onze klanten en leveranciers. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op de behoeften van de markt. Wij helpen u groeien en uw bedrijf ontwikkelen.

 

TOGETHER WITH YOU WE WANT TO FLOWER THE WORLD!

WILT U KLANT WORDEN?

Als u interesse heeft om bloemen bij ons te kopen, neem dan nu contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

BLOEMEN WEBSHOP

Wij bieden u een complete webshop, gevuld met een uitzonderlijk breed assortiment snijbloemen.

MEER INFORMATIE