Vakantiekrachten

Wil je geld verdienen tijdens je vakantie en gezellig samen met je vrienden werken? Dan hebben wij de beste vakantiebaan voor jou! Elke vakantieperiode hebben wij op onze logistieke afdelingen plaats voor vakantiekrachten. De werkzaamheden zijn leerzaam en afwisselend en vinden plaats in een gekoelde ruimte. Spaar voor je vakantie, je nieuwe scooter of smartphone en doe meteen leuke en nuttige werkervaring op.

Bij OZ Export hebben we al heel veel goede ervaringen met vakantiekrachten. Wij hebben altijd een passende vakantiebaan voor jou. Geen dag is hetzelfde! We zijn flexibel en we stemmen de arbeidsuren en -dagen persoonlijk met jou af, zodat het goed te combineren is met school of sport.

Ga je niet 5 dagen per week naar school en heb je dus een of meer dagen vrij waarop je wilt werken dan kun je ook bij ons aan de slag.

REAGEER NU

Ben je geïnteresseerd in vakantiewerk in de bloemen? Reageer dan nu via het formulier op deze pagina of bel met Jeroen Groen in ’t Wout van onze afdeling HR, tel: 0297-356 101.

Bij het solliciteren op deze functie ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.

Vacatures - Algemeen 02