Manager Invoicing & Documents

Ben jij de persoon die energie krijgt van het aansturen van een administratief/operationeel team en het optimaliseren van facturatie, keurings- en douaneprocessen? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en durf je beslissingen te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor een tijdige en correcte afhandeling van alle exportdocumenten en facturen. Het is een belangrijke rol die er voor zorgt dat al onze snijbloemen op een soepele manier de verschillende exportmarkten bereiken. Als manager invoicing & documents geef je leiding aan de medewerkers en coördinatoren op de afdelingen Facturatie in Aalsmeer en Facturatie en Documentbeheer in Honselersdijk (Westland).

Naast je kennis van de operationele werkzaamheden weet je ook hoe je deze processen kan verbeteren. Dit betekent dat je op basis van je actuele kennis van de laatste exportwetgeving en marktontwikkelingen binnen de sector, verbeteringen implementeert om te zorgen voor toekomstige groei. Denk hier bijvoorbeeld aan het digitaliseren van het facturatieproces. Daarnaast ondersteun je de coördinatoren en medewerkers bij alle voorkomende problemen en acteer je op ad-hoc situaties.

Binnen OZ-Hami heb je nauw contact met verschillende afdelingen; Operations Support, debiteurenbeheer, verkoop en inkoop. Extern communiceer je met instanties als KCB, douane en KvK omtrent alle vragen met betrekking tot de facturatie en exportdocumenten. Kortom een uitdagende functie waarbij je de verbindende factor bent tussen alle interne afdelingen en extern betrokken partijen.

Wie zijn wij?
Wat is er leuker dan werken met de mooiste bloemen van de wereld? OZ-Hami BV is een dochterbedrijf van de Dutch Flower Group, de grootste bloemenexporteur in Nederland. OZ-Hami bedient vooral Continentaal Europa, maar heeft ook klanten verder weg. Onze passie voor bloemen delen we graag met iedereen: van collega’s tot kwekers. En we brengen dat met succes over aan bloemengroothandels en bloemisten in meer dan 50 landen. Samen kom je verder dan alleen, en met dit motto vormen we een sterk team waar iedereen tot bloei komt.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier onze bedrijfsvideo!

Jij hebt het

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van bijvoorbeeld Bedrijfskunde en Agribusiness, Logistics Management, Transport and Supply Chain Management of vergelijkbaar.
 • Coaching skills, motiverend vermogen en leidinggevende werkervaring
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Goede beheersing van Excel.
 • Flexibiliteit qua werklocatie/tijden je zal werkzaam zijn op beide vestigingen Aalsmeer en Honselersdijk
 • Je bent efficiënt, mensgericht, stressbestendig en in staat om overzicht te houden.
 • Enige ervaring in een soortgelijke functie is een voordeel

Voldoe je niet 100% aan alle functie-eisen? Dan willen wij je alsnog vragen te solliciteren! Binnen OZ-Hami krijg je volop de ruimte om bijvoorbeeld een aanvullende cursus/training te volgen om je kennis op een bepaald gebied te ontwikkelen.

Wat bieden wij?
Een fulltime functie voor 36-40 uur per week binnen een snelgroeiende organisatie in de sierteelt.

Verder bieden wij:

 • Een goed marktconform salaris afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenvoorziening, 25 vakantiedagen (is dit niet voldoende dan heb je de mogelijkheid vier vakantiedagen bij te kopen), 8% vakantiegeld en de mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering;
 • De keuze uit een lease auto of een mobiliteitsbudget;
 • Prettige en informele werksfeer met enthousiaste collega’s
 • Werken in een ambitieuze, professionele en financieel gezonde organisatie

Solliciteren?
Heb jij de ambitie die wij zoeken of ken je iemand die deze uitdaging aan wil gaan? Mail dan snel jouw motivatie met cv naar Brian Grolman, corporate recruiter, via brian.grolman@ozexport.nl.

Hoe ons sollicitatieproces er precies uitziet? Dat zit zo:

 1. telefonische intake door Brian, onze corporate recruiter;
 2. eerste sollicitatiegesprek met teamleider facturatie en de financieel directeur;
 3. tweede sollicitatiegesprek met teamleider facturatie en Brian;
 4. referentiecheck (optioneel);
 5. een passend aanbod!

Bij het solliciteren ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.