Junior accountmanager

Heb jij commercieel talent en ben je op zoek naar een toffe functie bij een internationale speler?

Wij zijn voor onze locatie in Westland/Aalsmeer op zoek naar een enthousiast en commercieel talent, dat zich vast wil bijten in het vak van junior accountmanager bij één van de grootste bloemenexporteurs van Nederland. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Jij doet het
In deze startersfunctie van junior accountmanager houd jij je bezig met administratieve en commerciële ondersteuning waarbij je jezelf in razend tempo verder gaat ontwikkelen binnen deze rol. Het zoeken naar passende oplossingen, calculeren, aanbieden en verkopen van snijbloemen worden onder meer onderdeel van jouw takenpakket. Tevens ga je contacten onderhouden met klanten en bij de klant verkoopmogelijkheden signaleren en creëren op basis van marktinformatie. Daarbij heb je actief contact met je collega’s van de afdelingen Inkoop, Logistiek, Finance, Marketing, E-commerce en Kwaliteit om informatie uit te wisselen.

Wij zijn OZ-Hami, aangenaam
Wat is er leuker dan werken met de mooiste bloemen van de wereld? Bij OZ-Hami , 1 van de grootste bloemenexporteurs in Nederland, mogen we hier iedere dag van genieten. Onze passie voor bloemen delen we met onze collega’s en kwekers. En we brengen dat met succes over aan bloemengroothandels en bloemisten in meer dan 50 landen. We weten wat er speelt in hun markten en spelen hierop in. Met een uitzonderlijk breed assortiment bloemen, met marktinformatie, trendinformatie, inspiratie, adviezen en tips.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier onze bedrijfsvideo!

Jij hebt het

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Je beschikt over een commerciële en klantgerichte instelling (een goed handels- en marktgevoel);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Spreek jij daarnaast een vreemde taal? Dan scoor je bonuspunten;
 • Daarnaast ben je een echte teamspeler die door zijn/haar kennis van de markt creatief is in het bedenken van oplossingen en werkwijzen;
 • Flexibele werkhouding; je bent (incidenteel) beschikbaar voor vragen buiten kantoortijden.


Wat bieden wij?

Een functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen een gedreven en dynamisch team van 10 verkopers. De werksfeer binnen OZ-Hami is informeel, persoonlijk en resultaatgericht.

Verder bieden wij:

 • Een marktconform salaris (dit bespreken wij graag met jou persoonlijk);
 • Een extra beloning als we positief draaien;
 • 25 vakantiedagen en vakantiegeld om dan uit te geven (8%);
 • Interne trainingen, zoals onze KBT-pro training (het ERP systeem waarin wij werken) of een training om jouw bloemenkennis te vergroten;
 • Een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten en borrels organiseert;
 • En uiteraard de mooiste bloemen met korting!


Reageren?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Onno Piet, Sales director (onno.piet@ozexport.nl). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Brian Grolman, corporate recruiter (06-82244464 of brian.grolman@ozexport.nl). Op www.ozexport.nl en www.hamifleurs.nl lees je meer over onze organisatie.

Sollicitatieproces

 1. telefonische intake door Brian, onze corporate recruiter.
 2. eerste sollicitatiegesprek, met Onno Piet (Sales director) en Danny Balk (Manager verkoop)
 3. meeloopdag om zelf mee te maken hoe een dag als junior accountmanager eruitziet.
 4. referentiecheck (optioneel).
 5. een passend aanbod!

Bij het solliciteren ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.