Accountmanager Frankrijk

Fulltime

Vous etes passionné par les fleurs au point de les connaitre sur le bout des doigts? Vous maitrisez le français ou etes natif de france? Dans ce cas ne cherchez plus, OZ Export, l’une des plus belles et plus grandes enterprise des Pays-Bas recruit en ce moment un collaborateur actif pour le marché français.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Verkoper bedien je onze huidige Franse klanten, de internationale bloemengroothandels en ga je op zoek naar nieuwe klanten. Dagelijks bied je jouw klanten transparante service en een van de grootste bloemenassortimenten in de wereld aan.

WIE IS OZ?

OZ Export is een toonaangevende bloemenexporteur. De bloemen die we in- en verkopen versieren een romantische Franse bruiloft of worden cadeau gegeven met Fête des Mères. Onze bloemen vertellen ook hun verhaal in een grafstuk op 1 november tijdens Allerheiligen. Deze bloemen worden met passie gekweekt door de kwekers. Vervolgens stoppen we alle zorg in de logistieke afhandeling, waarna de bloemen kunnen worden gestuurd naar onze internationale groothandel. To Flower The World!

OZ Export is tevens een van de dertig bedrijven die lid zijn van de kleurrijke bloemenfamilie Dutch Flower Group.

WAT JE TOEKOMSTIGE COLLEGA ZEGT OVER ZIJN ERVARINGEN:OZExport_FlowerExport_Accountmanager_Frankrijk

“Werken bij OZ Export betekent je steentje bijdragen aan een internationaal vooruitstrevend bedrijf. Daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden om je op persoonlijk gebied te ontwikkelen. Hierbij krijg je veel persoonlijke begeleiding. Het is flink doorwerken, maar de gezellige collega’s maken het meer dan goed!”

– Reinier Haasnoot, Business Development Manager

WAT GA JE DOEN?

Naast het contact met klanten en prospects heb je intern ook veel contact met de inkoopafdeling. Haal jij die goede aanbieding voor jouw klant binnen? Ook onderhoud je goed contact met de logistieke afdeling, zodat je zeker weet dat alle bloemen die jij en de klant zorgvuldig hebben uitgezocht goed de deur uit gaan.

Wat je verder gaat doen:

• Je scoort en verwerkt je dagelijkse orders
• Je bent een groot deel van je tijd bezig met marktverkenning en acquisitie
• Je zorgt voor een klantgerichte aftersales, inclusief werkbezoeken naar Frankrijk
• Je bent onderdeel van het Franse team, dus je helpt en vervangt collega’s waar nodig

P.S. onze werkdagen beginnen vroeg in de ochtend. Het voordeel hiervan is dat je ‘s middags lekker op tijd naar huis kan om bijvoorbeeld in alle rust naar de sportschool te gaan, of je boodschappen te doen.

WIE BEN JIJ?

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste collega met een vlotte Franse babbel, die online en offline communicatief sterk is. Interesse in sociale media, zoals Instagram is hierbij een pre.

Andere eigenschappen van jou zijn:

• Je bent verantwoordelijkheid en doelgericht
• Je hebt ervaring met online sales
• Het is een pre (geen vereiste) als je ervaring hebt in FMCG of de bloemenbranche

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een volwaardige verkoopfunctie waarbij je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Om het bedrijf goed te leren kennen, begin je met een uitgebreide inwerkperiode.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een mooi klantenpakket om mee te starten
  • Een klein, gezellig team dat onderdeel is van een internationale verkoopafdeling met ongeveer 35 collega’s
  • Een stabiel familiebedrijf dat onderdeel is van Dutch Flower Group, winnaar van de Familiebedrijven Award 2018
  • Naast een goed salaris en een pensioenregeling hebben wij ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

REAGEREN

Word jij de nieuwe collega die wij binnen halen? Reageer dan snel. Mail jouw sollicitatie met cv naar pz@ozexport.nl, t.a.v. Jeroen Groen in ‘t Wout, Hoofd P&O.